Jornades


Tarragona, 14 i 15 de març de 2024

Universitat Rovira i Virgili. Facultat de Ciències Jurídiques.


El Col·lectiu Maspons i Anglasell i la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili, organitzen a Tarragona, els propers 14 i 15 de març, unes jornades sobre la mediació en l’àmbit de l’administració pública en general i l’administració local en particular, amb la mirada posada en el principi jurídic d’equitat.

La mediació com a resolució de conflictes, ja molt arrelada en altres àmbits de la justícia, sembla que va penetrant en el món de l’administració pública de la ma de l’equitat, un antic principi, però plenament vigent, que ens diu que per damunt de la rigidesa de la norma ha de prevaldre la proporcionalitat i la solució al conflicte.


Universitat Rovira i Virgili Foto: Kippelboy

Il·lm  Sr Rubén Viñuales Elías, Dr. Ferran Armengol Ferrer, Josep Ramon Barberà i Gomis, Dra. Àngels Galiana Saura, Dra. Maria Mut Bosque, Dr. Jordi Jària i Manzano, Dr. Gerardo Carballo Martínez, Sr. Carles Grima Camps, Dr. Jaume Renyer i Alimbau, Dr. Joan Anton Font i Monclús, Dra. Lucía Casado Casado, Dra. Judith Gifreu Font, Dra. Anna Pallarès Serrano, Dr. Cristóbal Dobarro Gómez, Sr. Óscar Expósito López, Dr. Josep Ramon Fuentes i Gasó, Il·lma Sra. Montserrat Raga Marimon, Dr. Carlos María Coello Martín, Dra. Marina Rodríguez Beas, Dr. Joan Lluís Pérez Francesch, Sra. Cèlia Argilés i Andrés, Dr.  Isidre Llucià i Sabarich, Il·lm Sr. Eusebi Campdepadrós i Pucurull, Dr. Ricard Brotat i Jubert, Sr. Ricard Gené i Casals, Sr. Pere Saló i Manera i Sr. Josep Gascon i Castillo.
Telf: 977 558 300
Fax: 977 558 386
Avda. Catalunya, 35
43002 Tarragona


Proyecto “El nuevo rol de la ciudadanía ante la

justicia administrativa: la regulación y la implementación

de la mediación como sistema de prevención y resolución

de conflictos” PID2020-112688GB-100 financiado por:


Comparteix-ho
Desplaça cap amunt