Política de Privacitat

La teva privacitat és important per a nosaltres i en aquest lloc web es respecten i cuiden les teves dades personals com usuari. Per aquesta raó t’informem que les dades personals que ens has proporcionat a través del lloc web masponsianglaell.cat, seran tractades en els següents termes:

Responsable del tractament

Les dades personals recollides a través d’aquest lloc web seran tractades per l’Associació Col·lectiu Maspons i Anglasell, amb domicili al C/ Anna Mogas, 130 (Centre Civic el Rieral de Bigues) Barcelona, Catalunya, amb CIF: G66975566 i adreça de correu electrònic: info@masponsianglasell.cat. Nom del domini: www.masponsianglasell.cat . Inscrita al Registre d’Entitats de Catalunya amb el número 61003.

Dades personals

Una dada personal, és la informació que l’identifica o la fa identificable i que posa a disposició de la nostra Associació.

Finalitat, durada i legitimació del tractament

Les dades que l’usuari ens proporcioni les tractarem amb les següents finalitats:

1. Atendre la sol·licitud o petició realitzada per l’usuari a través del formulari de contacte situat al web. Recollim i tractem les dades personals de l’usuari per poder tramitar i gestionar la seva sol·licitud, una consulta o qualsevol petició que realitza a través del formulari. Aquestes dades les conservem durant el temps necessari per complir la seva petició i durant el temps establert per la llei amb una duració mínima de 3 anys.

2. Donar d’alta com a soci a través del formulari de registre situat al web i que permetrà a l’usuari ser membre de l’Associació, podent remetre per qualsevol mitjà electrònic comunicacions dels nostres serveis i activitats. Aquestes dades les conservarem mentre l’usuari no sol·liciti la seva baixa del registre i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys. 

Legitimació

La base de legitimació del tractament de les dades serà el consentiment que atorga l’usuari al registrar-se a través del formulari de registre i seleccionar la casella d’acceptació de la nostra política de privacitat, abans d’enviar la seva sol·licitud. L’usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Cessió o comunicació de dades personals

Les seves dades no es comunicaran ni seran cedides a tercers tret que existeixi alguna obligació legal o a aquells prestadors vinculats al responsable que actuen com a encarregats del tractament.

Actualització de dades

És important que perquè puguem mantenir les dades personals actualitzades, l’usuari ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en aquestes, en cas contrari, no responem de la veracitat de les mateixes. L’usuari garanteix que les dades personals facilitades són veraces garantint que tota la informació facilitada correspon amb la situació real, que està posada al dia i és exacta, quedant obligat a comunicar qualsevol modificació.

Drets dels interessats

Tenen dret a accedir a les seves dades i a obtenir confirmació sobre el seu tractament, així com una còpia de les dades personals objecte de tractament. Tenen dret a actualitzar-les i a sol·licitar la rectificació de les dades que siguin inexactes o sol·licitar la supressió quan les mateixes no siguin necessàries per a les finalitats per les quals van ser recollides. Pot sol·licitar la limitació en el tractament de les seves dades i oposar-se a l’adreça de correu electrònic: rgpd@masponsianglasell.cat

Bigues i Riells del Fai

Gener del 2023
Desplaça cap amunt