Una aproximació al carril de Mataró

DE NAVEGANTS A FERROVIARIS

Conferència del Dr. Ferran Armengol i Ferrer


Col·lectiu Maspons i anglasell
@Col_Maspons

Redacció


EL7 de setembre, el Dr. Ferran Armengol i Ferrer, va donar una conferència a la Sala d’actes de l’Arxiu Comarcal del Maresme, a Mataró, sobre el com, el que i qui va donar lloc al tren de Barcelona a Mataró.

El Dr. Armengol va donar a conèixer aspectes de la seva recerca sobre els fets, antecedents i paralel·lismes que acabaren materialitzant i fent possible una infraestructura que ha estat cabdal per al desenvolupament del Maresme.

El conferenciant va explicar que aquesta inversió no hauria estat possible sinó s’hagues donat la confluència de les accions i actuacions de tres personatges claus en aquesta història: Ramon Maresch i Ros, Josep Maria Roca i Cabanes, Miquel Biada i Bunyol.

La conferència va ser molt interessant, farcida d’annecdòtes, àgil i simpàtica, derivades dels seus àmplis coneixements, com és habitual en les conferències del Dr. Ferran Armengol. Un plaer de conferència!


Comparteix-ho
Desplaça cap amunt