150è aniversari del naixement de Francesc Maspons i Anglasell – Bigues i Riells del Fai

Per redacció

El disssabte 23 de juliol del 2022, amb motiu del 150è aniversari del naixement de Francesc Maspons i Anglasell, es realitzà l’acte de commemoració al Teatre Auditori Polivalent de Bigues i Riells del Fai.

La inauguració de l’acte va ser a càrrec de l’Il·lm. Sr. Joan Galiano i Peralta, alcalde de Bigues i Riells del Fai, del M. Hble. Sr. Roger Torrent i Ramió, conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i del Dr. Ferran Armengol i Ferrer, president del Col·lectiu Maspons i Anglasell

Les conferències que es van fer es van centrar en:

  • la simplificació de tràmits en el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya a càrrec del M. Hble. Sr. Roger Torrent i Ramió, conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya
  • Francesc Maspons i Anglasell vs Col·lectiu Maspons i Anglasell A càrrec del Dr. Ferran Armengol Ferrer, del Dr. Joan Anton Font Montclús i del Dr. Isidre Llucià i Sabarich
  • La cloenda de l’acte va ser a càrrec de l’Il·lm. Sr. Joan Galiano i Peralta, alcalde de Bigues i Riells del Fai, que va comptar amb la presència de familiars i personal de l’arxiu de Bigues i Riells.

👉 Mira aquí el programa de la jornada


Comparteix-ho
Desplaça cap amunt