El dret a l’autodeterminació com a principi fonamental dels drets humans

Jornada d’estudi, examen i anàlisi, 17 de maig de 2018

Amb la col·laboració del Cercle Català de Negocis, l’Institut d’Estudis Catalans (SCEJ) i DRETS, el Col·lectiu Maspons i Anglasell (representats per: Dr. Ferran Armengol Ferrer, Sr. Josep Cruanyes i Tor, Sr. Ramon Setó i Andreu, i el Sr. Albert Pont i Serranova) ha coorganitzatt una jornada d’estudi, examen i anàlisi del dret a l’autodeterminació.

DRETS


Les conferències han anat a càrrec de: Dr. Alfred-Maurice De Zayas, expert independent de l’Organització de Nacions Unides, del Dr. Karl Albrecht Schachtschneider, professor de dret constitucional, Internacional i europeu, i activista polític del Nou Dret.

La primera taula rodona ha comptat amb la participació de: Dr. Ferran Armengol Ferrer, Dr. Joan Lluís Pérez Francesch, Dr. Alfred-Maurice De Zayas, Dr. Karl Albrecht Schachtschneider i la Sra. Dolors Miravet i Masip.

En la segona ronda de conferències han participat el Dr. Ramón Cotarelo, amb ‘Una visió des de la ciència política’; el Dr. Gonçal Mayos i Solsona, amb ‘Una visió des de la filosofia’ amb la presentació respectivament del Dr. Josep Ramon Barberà i de la Sra. Fadua Khrourouch Azeh.

La segona taula rodona ha comptat amb la Sra. Beatriz Talegón (en streaming), la Sra. Anna Arqué Solsona, el Sr. Joan Puig i Cordón la Sra. Cèlia Argilés i André. La importància del relat en els mitjans de comunicació.

Les conclusions han anat a càrrec del Dr. Ferran Armengol Ferrer i el Dr. Isidre Llucià i Sabarich i ha realitzat la cloenda el secretari primer de la Mesa del Parlament, l’Hble.Sr. Eusebi Campdepadrós i Pucurull.


👉 mira el programa de la jornada

Comparteix-ho
Desplaça cap amunt