Impacte del frau electoral el 21 de desembre de 2017 sobre els resultats i la composició del Parlament de Catalunya

Per Redacció

Fa dos anys, l’economista David Ros, membre del Col·lectiu Maspons i Anglasell, va escriure l’estudi “lmpacte del frau electoral el 21-D sobre els resultats i la composició del parlament de Catalunya”, que va ser publicat per Revista de Catalunya. La pretensió d’aquest estudi era avisar als nostres governats sobre les febleses del sistema electoral, amb la voluntat que prenguessin de futur les mesures adequades.

De cop, aquest estudi s’ha posat d’actualitat per diversos fets: la campanya del vot per correu del Govern, l’article “Vot per correu? No, gràcies!” de Joan Fonollosa, publicat al diari digital L’unilateral el 30 de desembre de 2020, el fil de tweets d’Ismael Peña, director general de Participació Ciutadana i Processos Electorals… i les xarxes han començat a bullir sobre el tema. És per l’interès que suscita aquesta qüestió que hem considerat oportú incloure en el nostre web l’esmentat document que podeu llegir clicant aquí 👉

Impacte del frau electoral el 21 de desembre de 2017 sobre els resultats i la composició del Parlament de Catalunya

Comparteix-ho
Desplaça cap amunt