1a Jornada d’estudis i debat per al desenvolupament del dret públic català

Col·lectiu Maspons i anglasell
@Col_Maspons

16 d’agost de 2017


El passat 15 de juliol de 2017 se celebrà la 1a jornada d’estudi i debat per al desenvolupament dels dret públic català a Bigues i Riells del Fai, vila en la que visqué bona part de la seva vida Francesc Maspons i Anglasell, al Casal El Rieral de Bigues, En el mateix lloc que el Col·lectiu Maspons i Anglasell ha establert la seva seu social.


La conferència innaugural va anar a càrrec de Hèctor López Bofill amb el tema “La tradició Constitucional catalana.


Les ponències van desenvolupar els següents temes: Principis Constitucionals bàsics – Dr. Joan Lluís Pérez i Francesch; Les competències Locals dins un nou mapa municipal – Dr. Isidre Llucià i Sabrich; Model Jurisdiccional i el control dels poders públics – Dr. Jordi Jaria i Manzano; Funció Pública – Sr. Joan Anton Font i Montclús; Algunes notes sobre el llibre blanc de la funció pública – Joan Plana i Sola; L’organització territorial de Catalunya: noves propostes – Dr. Xavier Forcadell i Esteller; Serveis públics, divisió territorial i estructures d’Estat – Josep Ramon Morera i Balada; Estructuració i simplificació de la Hisenda Pública – Sra. Cèlia Argilés i Andrés


Comparteix-ho

Feu un comentari

Desplaça cap amunt